Cattery :     
Kater
Poes


Info
Naam : Bruno
Geboren : 27-05-2017
Ras Bengal
Kleur black tabby spotted

Opmerking:


Ter bemiddeling zijn we samen op zoek naar een huis voor Bruno, Hij is bij ons geboren op 27-05-2017 We zijn op zoek naar iemand met veel geduld en liefde voor katten. Liefste een huisje zonder andere dieren en kleine kinderen. Bruno is een kat die de ruimte moet krijgen om je op zijn eigen tempo te leren vertrouwen. Bruno leeft samen met een andere bengaal maar sinds een half jaar is hij met momenten onzindelijk we kunnen er niet achter komen waarom. Hij is geen knuffelkat en laat duidelijk merken wanneer hij iets niet leuk vind. Medisch gezien is hij goedgekeurd waardoor we nu zoeken naar ander baasje. Bent u ondanks de uitdaging om Bruno weer blij te maken geÔnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.
Cattery :     
Kater
Poes


Info
Naam : One in a Million Mr. Spots N Dots
Geboren : 19-03-2017
Ras Bengal
Kleur Seal Sepia Charcoal

Opmerking:


We zijn opnieuw op zoek naar een huisje voor onze kater Maxx. Maxx is verhuisd maar kan helaas niet wennen aan zijn nieuwe thuis. Voor meer informatie vragen we u contact met ons op te nemen.
Cattery : Of-Yasu-House    
GSM:+31 621180118  
Kater
Poes


Info
Naam : Tequila
Geboren : 03-03-2019
Ras Bengal
Kleur Black Silver Tabby Rosetted

Opmerking:


Lieve Tequila is op zoek naar een nieuw huis. Ze zal als huisdier geplaatst worden en is volledig getest/ingeŽnt. Voor vragen stuur gerust een mail.De gepresenteerde lijst is gebaseerd op de gegevens die ons meedegedeeld zijn door de eigenaars van de katten. Voor voorwaarden en beschikbaarheid dient u de eigenaar te raadplegen. Indien geen gegevens van de fokker opgegeven zijn kan u deze bekomen op onze kittenbemiddeling via